• Hűthet fűthet , gazdaságosan egész évben

Biztonságtechnika

mikrohullámú sorompó

A mikrohullámú sorompó működésének alapja nagyon hasonló az infrasorompóhoz, a különbség csupán az, hogy a infravörös sugár helyett mikrohullámú (kb. 10-24 Ghz frekvenciájú) jelet bocsát ki, és ennek a jelnek a vételéből állapítja meg az érzékelési tartományban történő mozgást. A mikrohullámú sugárzást legnagyobb mértékben a magas fém- és víztartalmú anyagok verik vissza, az utóbbira pedig ideális az emberi test.

A mikrohullámú érzékelő előnye, hogy nem érzékeny az időjárás változásaira, a hőmérsékletre, a közvetlen napsugárzásra, a csapadékra, a ködre, havazásra, a légmozgásra. Érzékelési zónája térben kiterjedő, detektálni tudja a sétáló, futó, mászó vagy kúszó ember mozgását is.

A mikrohullámú érzékelők ideálisak nagy területek és távolságok védelmére (mint például ipari létesítmények, naperőművek, raktárak, katonai objektumok, repterek), ugyanis egy-egy érzékelővel akár 300m-es szakaszt is levédhetünk.

      

 
 
 
 
 
 
Akciós, 24órás távfelügyelet 2év hűséggel
5080Ft Áfa-val / hó (kiértesítős, technikai felügyelet)
 
 
érvényesség 2020.02.27 - 11.05ig
 
 
 
 
 
 
 

   


 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink