• Hűthet fűthet , gazdaságosan egész évben

Electrolux márkaszervíz

 

Amennyiben AEG, Electrolux vagy Zanussi háztartási gépe elromlott, szervizünk professzionális szolgáltatásaival segít Önnek megjavítani!

Mosógép, hűtőszekrény, mosogatógép, vagy bármely háztartási gépéhez villámgyors javításra, szervizre van szüksége, hívjon minket bizalommal. A meghibásodott készülékekbe csak eredeti gyári AEG, Electrolux, Zanussi alkatrészeket építünk be.

Vállaljuk az Electrolux csoport által gyártott és forgalmazott AEG, Electrolux, Zanussi háztartási készülékek (tűzhely, beépíthető főzőlap és sütő, hűtőgép, mosógép, szárítógép, mosogatógép, porszívó, mikrohullámú sütő…stb.) garanciális és garancia időn túli javítását, valamint az elektromos háztartási készülékek beüzemelését

.


 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink