• Hűthet fűthet , gazdaságosan egész évben

Biztonsági épület és gépjármű fóliázás

   3M™ Scotchtint™ Panther CS színmegtartó hő- és fényvédő autóüveg-fóliák
    A 3M vezető szerepet tölt be új technológiákon alapuló fóliák kifejlesztésében és gyártásában. Az újonnan kifejlesztett, szabadalmaztatott technológia következtében a 3M olyan színmegtartó autóüveg-fóliát kínál, amelyről - hosszan tartó teszteken alapulva - bebizonyosodott, hogy színét megtartja, míg a hagyományos technológiával gyártott színezett fóliák viszonylag hamar kifakulnak, elszíneződnek. A Panther CS típusú fóliák nemcsak az autó külső megjelenését javítják, hanem a belső környezetet is optimalizálják. Védenek az égető napsugárzástól, a hő egy részét elnyelik, továbbá csökkentik a nap vakító hatását.
    A 3M színmegtartó fóliák hűvösebbé teszik az autó belső terét. Mivel a fóliák az UV sugárzás 99%-át kiszűrik, az autó kárpitjának a fakulását is lelassítják.
A 3M olyan megoldásokat nyújt az autóipar számára, melyek biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik a vezetést és vonzóbbá varázsolják az autók küllemét.
 
 

 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink