• ELEKTROVÉD SZAKÜZLET és telephely- Törökszentmiklós Almásy út 32.

 • Teljeskörű 24 órás ügyeleti szolgálat: 06-56-392-010

 • 1995 óta a Lakosságért!

 • Tel./Fax: 06-56-590-575; Mobil: 06-20-9439-164

DSC kommunikátor

Ismertető
DSC GSM kommunikátorok
 • DSC GSM KOMMUNIKÁTOR - DSC GS3055-I GPRS támogatással
  A GS3055-I egy GSM interfész, mely minden felügyelt, riasztás-átviteli alkalmazásban jól használható. Kezeli az SMS-eket és a felügyeleti állomásra tud jelzéseket átküldeni és a vezetékes telefonvonal hibája esetén szimulálja a vezetékes vonalat, és ha kell, teljesen helyettesíteni is képest azt. A jelzések átküldésének minősége és pontossága nagymértékben függ a kiválasztott GSM hálózattól, és a térerőtől. A CONTACT-ID (CID), a SIA protokoll, és a 10, 20 bps sebességű formátumok (pl.: Ademco 4+2), megfelelő térerő mellett, jól továbbíthatóak GSM hálózaton keresztül! Az eszközzel lehetőség van a nagysebességű, alacsony költségű GPRS csatornát használni a CID üzenetek továbbítására IP alapú vevőegységek felé.
   
 • DSC GSM KOMMUNIKÁTOR - DSC GS3050-I
  A GS3050-I GSM interfész, mely minden felügyelt, riasztás-átviteli alkalmazásban jól használható. Kezeli az SMS-eket és a felügyeleti állomásra tud jelzéseket átküldeni és a vezetékes telefonvonal hibája esetén szimulálja a vezetékes vonalat, és ha kell, teljesen helyettesíteni is képest azt. A jelzések átküldésének minősége és pontossága nagymértékben függ a kiválasztott GSM hálózattól, és a térerőtől. A CONTACT-ID (CID), a SIA protokoll, és a 10, 20 bps sebességű formátumok (pl.: Ademco 4+2), megfelelő térerő mellett, jól továbbíthatóak GSM hálózaton keresztül!

 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink