• Hűthet fűthet , gazdaságosan egész évben

Cascade Cégbemutató

Cascade Engineering USA

Fred P. Keller 1973-ban alapította meg a a Cascade Engineering Ltd.-t.

A létrehozatalkor egy olyan, jól működő vállalat víziója vezette, amely megküzd a piac által támasztott kihívásokkal és emellett folyamatos fejlődésre képes. Napjainkban is ez az átfogó filozófia jellemzi a Cascade Engineering vállalatait.

A Cascade Engineering vezető szerepet tölt be a kutatás, a tervezés, az autóiparnak tervezett műanyag alkatrészek gyártása és/vagy összeszerelése, valamint konténerek, bútorok és fogyasztási cikkek gyártása terén. az alábbi gyártási lehetőségek segítségével:

  • 10 gyár
  • 1200 foglalkoztatott
  • 50 000 m2 gyártó terület
  • 250 millió dollárt meghaladó értékesítés
  • Fröccsöntési kapacitás 40-től 9.000 tonnáig

 

Karrier

Vállalatunk folyamatosan törekszik arra, hogy motivált munkavállalók dolgozzanak sikerességéért.

A belépésüktől kezdve nagy hangsúlyt fektetünk a képzésükre, tudásuk folyamatos fejlesztésére - legyen szó a gyártásból származó szakmai- vagy az angol nyelvismeret bővítéséről. Gyakornoki programunkon keresztül, középiskolákkal és műszaki felsőoktatási intézményekkel együttműködve biztosítjuk a tanulók, hallgatók szakmai gyakorlatát, egyben lehetővé téve a CASCADE Engineering Europe folyamatos szakember utánpótlásának garantálását.

Munkavállalóink elégedettségét versenyképes bérrel, béren kívüli juttatások rendszerével, teljesítményük éves értékelésével, vállalati rendezvényekkel - azaz folyamatos odafigyeléssel igyekszünk fenntartani azért, hogy munkájuk során a tudásuk legjavát nyújthassák

Amennyiben végzettsége és szakmai gyakorlata alapján szeretne a vállalatunknál elhelyezkedni, kérjük az alábbi elérhetőségek valamelyikére, küldje el szakmai önéletrajzát:


 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink