• Hűthet fűthet , gazdaságosan egész évben

Cascade

Bemutatjuk az R32 környezetbarát gázzal szerelt CASCADE BORA CWHxxAAB inverteres klímaberendezést!
 
Környezetbarát R32 gáz
 Nem károsítja az ózon réteget, és az üvegházhatást okozó hatása is harmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható.
Cold Plasma ionizátor.
  Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a    szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat.    Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak   a  mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből,    hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és   polleneket is.
8°C Temperálás.
 Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés   azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud    biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.
A++ és A+ energiaosztály.
 A Cascade légkondicionáló berendezések a világelsők közé tartoznak  energiahatékonyságban. Ezzel is csökkentve a környezetünkre gyakorolt  szén-dioxid terhelést.
„I feel” kényelmi funkció
  A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék    távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a   szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a      legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az    Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
Iker forgódugattyús kompresszor.
   A kompresszor két – egymáshoz képest 180˚-ban elhelyezett –    dugattyúja nagy hatásfokkal biztosítja a szükséges mértékű hűtőközeg    áramlást. Ez a kialakítás garantálja a rezgésmentes, halk üzemelést,    miközben a stabilitás is jelentősen javul és a kompresszor élettartama   is  jóval meghosszabbodik.
G10 technológiájú DC inverter vezérlés.
 A legújabb GREE G10 inverter technológia folytán a kompresszor akár   ultra alacsony fordulatszámmal is képes üzemelni, ami további    energiamegtakarítást eredményezhet.
Elegáns keskeny beltéri egység.
 A stílusos, keskeny beltéri egység már nem „egy megtűrt darab” a   nappali falán, hanem egy dizájneszköz, ami nem csak hasznosságával    járul hozzá otthonunk komfortossá tételéhez, hanem szépségével is.
  3 fokozatú ventilátor
  A választható sebességfokozatok biztosítják, hogy mindig a   kívánalmaknak megfelelően történjen a levegő áramoltatása.
Párátlanítás
  A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül   csökkenthető a helyiség páratartalma.
LED kijelző
   A kijelzők szükségességéről megoszlanak a vásárlói vélemények. A     Cascade Bora az ideális megoldást kínálja a rejtett kijelző segítségével,    ami kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen.
Intelligens leolvasztás.
  A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított   időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer   csak akkor futtattja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.
Soft start (lágyindítás) funkció
  Ezen funkció segítségével a feszültség, valamint az indító áram   mértéke is mérséklődik, ezáltal megóvja a készüléket a káros   hatásoktól.
Turbó funkció.
  A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva   lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.
Automatikus újraindítás áramkimaradás után.
  A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll   a legutolsó beállított értékre.
Automatikus lamella mozgatás függőlegesen
  Biztosítja a helyiség hőmérsékletének állandóságát a levegő egyenletes   elosztásával.
Zár funkció
  Gombkombináció használatával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a   billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.
Infra távirányító
„I feel” kényelmi funkcióval.
  Miért érdemes az R32 gázzal szerelt Cascade klímákat választani?
  Az R32 gáz nem károsítja az ózonréteget, és az üvegházhatást okozó   hatása is egyharmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel   egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható. Akár 30 %-kal   kevesebb gáztöltetre van szükség a kiemelkedően jó hőszállítási   képessége miatt. Így nagyon jó hatékonysági fokot biztosít, akár 10 %-  os energiamegtakarítást is eredményezhet elődeihez képest. A híresen   megbízható Gree gyártmányú G10 inverter kiszámítható működést és   kiemelkedő A++ energiahatékonyságot biztosít. A BORA párátlanító   funkciójával és a Plazma szűrő segítségével, otthonának   levegőminősége káros anyagoktól mentes lehet. A plazma szűrő nem   csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a   levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat   és polleneket is.

 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink