• Hűthet fűthet , gazdaságosan egész évben

DITEC Cégbemutató

 

ditec-boltfixed

Az Automata Bejáratok Specialistája Kft, megbízható, folyamatosan növekvő és fejlődő kaputechnikai cég, amely megalakulása 1989 óta - különféle automata garázsajtó, kapunyitó berendezések, automata tolóajtók, fólia gyorskapuk valamint kaputelefon rendszerek telepítésében - működik a kaputechnika piacán, meglehetősen, nagy tapasztalatra szert téve, a hazai körökben.

Évente több továbbképző tanfolyamot szervezünk telephelyünkön, ezzel is segítve országos szakkereskedői hálózatunkat a termékek hatékonyabb telepítésében. Az elmúlt években képesek voltunk kiépíteni minden megyében a központi szakkereskedéseket, így ország egész területén tudjuk biztosítani a DITEC minőséget hiszen ezek a központok, rendelkeznek raktárkészlettel, bemutató teremmel és igény szerint 24 órás szerviz szolgáltatással állunk új és leendő ügyfeleink rendelkezésére. Ezzel a széleskörű szolgáltatással tudjuk elérni, hogy megrendelőink a legkedvezőbb feltételekkel, és az elvárható legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapják. Ezáltal a termékeink komoly referenciával rendelkeznek. Gyárakban, szerelőcsarnokokban, közintézményekben, bankokban, és nem utolsósorban magánházakban működnek már hosszú ideje.

Sikereinket elsősorban kiváló minőségű termékeinknek, a folyamatos anyagellátást biztosító raktározásnak és szerviz szolgáltatásunknak köszönhetjük. Referenciáink, és elégedett partnereink hosszú listája tanúskodik arról, hogy ez idő alatt cégünk mindig e cél megvalósítására törekedett.
Jól képzett, több nyelvet beszélő csapat ajánlja Önnek szolgáltatásait a tervezéstől a teljes kivitelezésig, a projekt elindításától kezdve a végleges elszámolásig, utómunkálatokig bezárólag.
Hisszük azt, hogy a kaputechnikai, kapuautomatizálás üzletágat, amelyben mi is tevékenykedünk rengeteg erőfeszítés és befektetés árán képesek vagyunk kielégíteni és lépést tartani partnereink meg növekedett  igényeivel.

A magyarországi építőipar és ingatlanpiac fejlődését nyomon követve szembesülhetünk azzal, hogy a vásárlói igények változásához igazodva, a versenyképességük megtartása érdekében az építőipar szereplői egyre jobb minőségű anyagokat és egyre magasabb szintű szolgáltatásokat nyújtani képes eszközöket használnak fel a projektek megvalósítása során.

Az üzleti életben megalapozott kapcsolatrendszerünk, a személyes kapcsolatok ápolása, beruházásaink és technikai fejlesztések növelése érdekében együttesen olyan előnyt kovácsol, mely garancia az Ön által megvalósítandó projektek sikeréhez.

 


 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink