• ELEKTROVÉD SZAKÜZLET és telephely- Törökszentmiklós Almásy út 32.

 • Teljeskörű 24 órás ügyeleti szolgálat: 06-56-392-010

 • 1995 óta a Lakosságért!

 • Tel./Fax: 06-56-590-575; Mobil: 06-20-9439-164

DSC érzékelők

Ismertető
DSC érzékelők
 

Figyelmükbe ajánljuk a DSC új érzékelő családját. Az érzékelők az esztétikus megjelenés mellett számos új tulajdonsággal rendelkeznek. Az ASIC technológiára épülő elektronikai megoldás nagymértékben csökkenti a téves riasztásokat. Az eszközök raktáron vannak, rendelhetőek.
 • Bravo sorozat
  :::BV201::: A Bravo201 általános, hagyományos PIR mozgásérzékelők. Otthoni, intézményi környezetbe. A cserélhető lencsetípusok (4 fajta) :::BV501::: Mennyezeti érzékelő, QUAD kivitel, zavarvédett, osztott terek esetén használható BV501GB Mennyezeti érzékelő, QUAD kivitel, zavarvédett, osztott terek esetén használható. Beépített üvegtörés érzékelővel rendelkezik.
  ::: BV601::: Kisállat védett érzékelő, dual PIR, 75 cm alatti állatokra érzéketlen (kb. 38 kg).
   
 • Encore
  :::EC301::: Az EC301 általános, hagyományos PIR mozgásérzékelők, a BV301 továbbfejlesztett változata. Otthoni, intézményi, vagy ipari környezetbe. A cserélhető lencsetípusok (4 fajta), műanyag tartóval ::: EC301D::: Az EC301D az EC301 digitális változata. Otthoni, intézményi, vagy ipari környezetbe. A cserélhető lencsetípusok (4 fajta), műanyag tartóval ::: EC301DP::: A digitális EC301DP az EC301D továbbfejlesztett változata. A digitális technológia, a precíz tervezés segítségével csökken a téves riasztások száma, növelve ezzel a biztonságot. A kisállat védelem, mely a beépített lencse feladata, maximum 27.3 kg-ig érvényes. Az érzékelő egy, vagy több állat ellen is védelmet nyújt, de az összes tömeg nem lépheti túl a 27.3 kg-ot.
   
 • DG50
  A DG-50 a legegyszerűbb üvegtörés érzékelő, mely kitűnően használható lakások, irodák védelmére. A panelen kis potenciométer található, mellyel az érzékenységet állíthatjuk.
   
 • AC101
  Az AC család (:::AC101:::) a DG-50 üvegtörés érzékelők továbbfejlesztett változata. Az érzékelést a digitális jelfeldolgozás, valamint a kétlépcsős megoldás növeli. Védett zavarok, környezeti hatások ellen, így csökken a téves riasztások száma. A kétlépcsős megoldás lényege, hogy az érzékelő két jelet figyel: az első a hajlítás, a második a törés. Csak akkor történik riasztás, ha mindkét jel egymás után fennáll.
   
 • Strata
  A DSC infraérzékelők tüköroptikás változata :::STRATA::: . A tüköroptika alkalmazása révén sokkal több infra sugárzás tud eljutni az érzékelő elemre. Ezáltal javul az érzékenység és csökken a téves riasztás veszélye. Az érzékelő mellett egy kar is található, mely segítségével falsíkra vagy mennyezetre rejtett kábelezéssel is szerelhetjük.

 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink