• Hűthet fűthet , gazdaságosan egész évben

EasyTrack

easytrack

 

 

A Bohács Bt az Easytrack müholdas nyomkövető eszközök beszerelője.   Személygépkocsi , kisteherautó, kamion a szakterületünk.

Telefonon vagy számitógépen követhető a jármű, mozgását a rendszer tárolja ,  technikai adatokkal is szolgál. Pl. gyújtás állapot , akkufeszültség stb. A térképen való megjelenítés kitűnő áttekinthetőséget ad. Egyszerre több jármű is megjelenhet. Megadhatók határértékek ami elérése esetén a rendszer emailt küldhet. pl az akkufesz. 11V ami egyértelműen töltés hibát jelez. Küldhet nyitott - zárt jelzést. Az adatok között a sebesség is tárolásra kerül.Jó szolgálatot tehet ha pl. az autópálya sebesség saccolója éppen tévedett kicsit, aztán ott igazán a bevétel a legfontosabb.

Tudjuk bizonyítani a sebességet, ja és hogy jártunk e ott egyáltalán az adott időben!

A rendszer képes akár menetlevelet is produkálni, mindenki tudja hogy ez miért fontos!

 

 

 


 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink