• Hűthet fűthet , gazdaságosan egész évben

Garázskapuk

Dupla acéllemezes garázskapu - Hőszigetelt garázskapu
Szekcionált garázskapu - Automata garázskapu
Távirányítású garázskapu
Ujjbecsípődés ellen védett kialakítású garázskapu

Az interneten rendkívül széles a garázskapu kínálat. Számtalan garázskapu márka és cég verseng a vásárlók kegyeiért. Nem csoda, hogy összezavarodik a vásárló, és sok esetben a körültekintő, és gondos választás helyett, megveszi az első útjába kerülő garázskaput, vagy rosszabb esetben a legolcsóbbat.
Pedig nem kell garázskapu szakértőnek lennie, hogy Ön is kiválaszthassa a legjobbat. A sok műszaki adat mellet van néhány fontos dolog, ami felett kár lenne átsiklani, mert ezek számítanak igazán.

Cégünk a legjobb minőséget adja megfizethető áron! Hátunk mögött nagy tapasztalattal készítjük az igényeknek megfelelő garázskapukat!

Széles választékkal várjuk vásárlóinkat, többféle típusú automata kapuval, hogy otthonát és/vagy cégét kényelmesebbé tegye!

    


 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink