• black szett

  • vision szett

  • bora szett

  • cascade black beltéri

  • cascade vision beltéri

  • cascade bora beltéri

  • ELEKTROVÉD SZAKÜZLET és telephely- Törökszentmiklós Almásy út 32.

  • Teljeskörű 24 órás ügyeleti szolgálat: 06-56-392-010

  • 1995 óta a Lakosságért!

  • Tel./Fax: 06-56-590-575; Mobil: 06-20-9439-164

HÖRMANN Cégbemutató 

Magunkról

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel, cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.  

Mindezt egy  családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája  és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.

Nemzetközi növekedés

A Hörmann-csoport egy nemzetközi orientációjú, folyamatosan terjeszkedő vállalkozás.  A kapukat, ajtókat, tokokat és meghajtásokat  szakosodott  gyáregységben készítik szerte   Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában.

Több mint 6.000 dolgozójával a 100%-osan családi vállalkozás több, mint 1 milliárd Euró forgalmat realizál. A több mint 80 saját kereskedelmi képviseletből álló  hálózata, és  30 országban jelenlévő számtalan kereskedő  garantálja a vásárlók számára a rövid forgalmazói utat.

A Hörmann csoport termelésének telephelyei:

Szociális és kulturális elkötelezettség

A cég szociális elkötelezettségét a  mozgáskorlátozott és krónikus betegeket segítő közhasznú szervezetek támogatásával fejezi ki.

A Hörmann által támogatott közhasznú programokról több információ az alábbi angol és német nyelvű oldalon található :  www.AmHerzen.de.

Innovatív termékek

A mai vállalkozás alapkövét az előző évszázad 50-es éveiben, az akkor újdonságnak számító billenő garázskapuk, a Berry-kapuk, ipari gyártásával tették le.

A garázsokba  és ipari épületekbe  a helytakarékos, függőlegesen nyíló szekcionált kapuk gyártása az 1960-as években, egy jövőbe mutató fejlesztés eredményeképpen, kezdődött el.

A termékpaletta azóta konzekvensen bővült. Ma már magába foglalja az ismert klasszikus redőny-, harmonika-, tűzgátló- és gyorskapukat, kapumeghajtásokat és vezérléseket, valamint a rakodástechnikai rendszereket, tűz- és füstgátló nyílászárókat, bejárati- és beltéri ajtókat, előtetőket és tokokat is.

Hörmann Hungária Kft.

1991. az alapítás éve

1994. Dobó Katica utcai iroda

1998. Irodák a Módusz irodaházban a Könyves Kálmán körúton 

2002. Iroda és raktárbázis Szigetszentmiklóson  

2006. Raktárkapacitás bővítése

2011. Irodabővítés és bemutatóterem átadás a 20 éves Hörmann Hungáriánál

 


 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink