• Hűthet fűthet , gazdaságosan egész évben

Sorompók, Automata üvegajtók


DITEC automata ajtó - Gyorsműködésű automata ajtó - Biztonsági üvegezésű automata ajtó
Akadálymentes bejárat és akadálymentesítés automata ajtó és ajtónyitó rendszerekkel

DITEC sorompó - Automata sorompó - Ipari sorompó - Intenzíven terhelhető sorompó
Gyorsműködésű sorompó - Sorompó szaküzlet, telepítés és szerviz

 

 

 

 

 

 

Automata üvegajtók

Manapság, a vizualitás világában egy épület arculatának fontos részét képezi az automatizált bejárat. Ennek megfelelően az automata ajtóknak eleget kell tenniük mind esztétikai, mind minőségi szempontoknak. A cég szakemberei nagy hangsúlyt fektettek erre, hogy a jót tökéletessé csiszolják. A DITEC gyár automatikáját speciális igényekre tervezték mind az építészet, mind pedig a felhasználás terén.

Automata üvegajtók

Több automatika-típust és alumínium profilrendszert kínálunk, ezáltal a portálok kialakítását teljes mértékben az épületek stílusához és forgalmához lehet alakítani. akár nagy forgalmú, nagy ajtónyitási sebességű helyről legyen szó (pl. üzletközpontok), akár olyan kis forgalmú helyről, mint az otthoni vagy irodai alkalmazás, vagy a bankokban, biztonságilag védett vagy hasonló területeken, ahol megerősített ajtókat alkalmaznak- a DITEC automata rendszerek mindig megadják a megfelelő megoldást az összes gyalogosátjáró forgalom problémájára. Az operátorok radarérzékelőkkel vannak ellátva, ennek köszönhetően már több méterről érzékelik a bejárat felé közeledő személyt és a nagy sebességű nyitásnak köszönhetően a nyílás teljesen szabad lesz. A véletlen rácsukást, illetve az abból eredő baleseteket a biztonsági infraérzékelő és nyomatékszabályozás (akadályérzékelés) előzi meg.

A mozgó és fix szárnyak minden elvárásnak eleget tesznek. Biztosítják a hőszigetelést, a vagyonvédelmet, valamint megfelelnek a design és esztétikai elvárásoknak.

 

Sorompók

A sorompó, amivel először találkozik a cégéhez érkező. Az elegáns megjelenésű sorompók pozitív benyomást keltenek ügyfeleiben, ezáltal szebbé, értékesebbé és tekintélyesebbé teszik vállalkozását. A sorompók hatékonyan segítik cége működését, gyorsítják a logisztikát. Sorompók alkalmazásával könnyedén szabályozható és ellenőrizhető a területre történő be és kihajtás. Sorompók használatával a kapunyitás és zárás 20-30 másodpercről 2-3 másodpercre rövidül.

 

 

 


 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink