• Hűthet fűthet , gazdaságosan egész évben

TELL Cégbemutató

Tisztelt Érdeklődő!

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk!

A TELL 1996-ban alapított magyar tulajdonú debreceni székhelyű társaság.

Cégünk tevékenységének fókusza a biztonságtechnika adatátviteli szegmense. Termékeink jellemzően a GSM/GPRS kommunikáció lehetőségeire épülő megoldások. Az országos lefedettséget biztosító mobil internet technológia lehetőségeit kihasználva fejlesztjük és gyártjuk azon termékeinket, amelyekkel partnereink széleskörű szolgáltatási tevékenységet képesek ellátni. Így többek között tűzvédelmi rendszerek, riasztóközpontok, gépjárművek, ipari berendezések teljeskörű távfelügyeletét. Termékkínálatunk kiterjed a távfelügyeleti szolgáltatás nyújtásához szükséges összes rendszerelemre a végponti eszközöktől a fogadó szoftverig. Kiemelt figyelmet fordítunk a változó megrendelői igényekhez való alkalmazkodásra, ezért azokkal összhangban folytatjuk fejlesztéseinket.
Partnereink részére jól skálázható rendszereket kínálunk, amelyek lehetővé teszik az igények tág határok közötti kiszolgálását az egy telephelyes felügyelettől a több telephelyes, akár országrészeket lefedő komplex távfelügyeleti szolgáltatóig.

Termékeinket és szolgáltatásainkat viszonteladói és szolgáltatói partnerhálózaton keresztül értékesítjük. A beszerelést és beüzemelést országos lefedettséget biztosító telepítői hálózat végzi.

Távfelügyeleti partnereinket cégre szabott üzleti ajánlatokkal támogatjuk a piaci versenyben. Ajánlatainkban jelen vannak a hagyományos eszközvásárlási konstrukciók mellett a tartósbérleti és részletfizetési lehetőségek is. Induló távfelügyeletek részére már a szolgáltatás megkezdésének első percétől megtérülést garantáló együttműködési feltételeket kínálunk. Ennek keretében a teljeskörű felügyeleti rendszer kiépítését a beruházási költségek átvállalásával, ügyfélszámarányos költségterítéses rendszerben valósítjuk meg szabad átjárást biztosítva a hagyományos vásárlási konstrukcióra való áttérésre.

Kommunikációs partnerünk a Telenor Magyarország Zrt, amely a TELL termékek piaci versenyképességét jelentős ártámogatással segíti.

A belföldi értékesítés mellett jelenleg 20 országban vagyunk jelen, amelyből 5-ben GPS alapú flottakövető szolgáltatást is nyújtunk. Térképszolgáltató partnereink a Google és a Topmap cégek.

Cégünk az ISO 9001 minőségirányítási rendszer követelményeinek eleget téve fejleszti és gyártja termékeit, amelyek a szokásos minősítések mellett tűzvédelmi megfelelősséget tanúsító OKF engedéllyel is rendelkeznek.

Köszönjük, hogy megtisztelte cégünket látogatásával.


 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink