• ELEKTROVÉD SZAKÜZLET és telephely- Törökszentmiklós Almásy út 32.

  • Teljeskörű 24 órás ügyeleti szolgálat: 06-56-392-010

  • 1995 óta a Lakosságért!

  • Tel./Fax: 06-56-590-575; Mobil: 06-20-9439-164

DSC riasztóberendezések

Behatolásjelzés, ismertető

Kérjük ismerkedjen meg behatolás jelzőinkkel. Széles választékban kínálunk központokat, GSM kommunikátort, érzékelőket, infrasorompókat, elektronikus rezgésérzékelőket, kültéri szirénákat. Amennyiben valamelyik termékünk megnyerte tetszését, forduljon ügyfél-szolgálatunkhoz, vagy keresse fel üzletünket.

 

DSC Központok
DSC vagyonvédelmi rendszerek, központok és kiegészítők - otthonra, irodába, ipari létesítményekbe
DSC komunikátor
Földi vonal szimulálás, sms küldési lehetőség, távfelügyeletre történő átjelzés, 4 bemenettel és 4 programozható kimenettel rendelkezik.
Bővebben
Bővebben
 
DSC érzékelők
DSC mozgásérzékelők és tartozékok, füstérzékelők, kombinált érzékelők vagyonvédelmi rendszerekhez.
Infrasorompók, infrák
Atsumi infrasorompók kül és beltérre, kis és nagy hatótávolsággal, 1, 2 és 4 sugaras kivitelben. Kiegészítők: tartók, oszlopok.
Bővebben
Bővebben
 
ShockGard
A Shockgard I és II elektronikus rezgésérzékelők, amelyek mikrochip technológiával készültek. A Shockgard Range rezgésérzékelői képesek különbséget tenni a természetes rezgések és az illegális behatolásokból származó rezgések között.
DSC kültéri szirénák
A DSC Kültéri hang-, és fényjelzők esetében a következők közül választhat. Hagyományos DSC sziréna, Modern, új kivitelű CALL sziréna
Bővebben
 

 


 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink