• Hűthet fűthet , gazdaságosan egész évben

DSC riasztóberendezések

Behatolásjelzés, ismertető

Kérjük ismerkedjen meg behatolás jelzőinkkel. Széles választékban kínálunk központokat, GSM kommunikátort, érzékelőket, infrasorompókat, elektronikus rezgésérzékelőket, kültéri szirénákat. Amennyiben valamelyik termékünk megnyerte tetszését, forduljon ügyfél-szolgálatunkhoz, vagy keresse fel üzletünket.

 

DSC Központok
DSC vagyonvédelmi rendszerek, központok és kiegészítők - otthonra, irodába, ipari létesítményekbe
DSC komunikátor
Földi vonal szimulálás, sms küldési lehetőség, távfelügyeletre történő átjelzés, 4 bemenettel és 4 programozható kimenettel rendelkezik.
Bővebben
Bővebben
 
DSC érzékelők
DSC mozgásérzékelők és tartozékok, füstérzékelők, kombinált érzékelők vagyonvédelmi rendszerekhez.
Infrasorompók, infrák
Atsumi infrasorompók kül és beltérre, kis és nagy hatótávolsággal, 1, 2 és 4 sugaras kivitelben. Kiegészítők: tartók, oszlopok.
Bővebben
Bővebben
 
ShockGard
A Shockgard I és II elektronikus rezgésérzékelők, amelyek mikrochip technológiával készültek. A Shockgard Range rezgésérzékelői képesek különbséget tenni a természetes rezgések és az illegális behatolásokból származó rezgések között.
DSC kültéri szirénák
A DSC Kültéri hang-, és fényjelzők esetében a következők közül választhat. Hagyományos DSC sziréna, Modern, új kivitelű CALL sziréna
Bővebben
 

 


 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink