• Hűthet fűthet , gazdaságosan egész évben

Riasztóberendezések

 

 
 
 
Digitális behatolásjelző központok (riasztók) kis központtól a nagyig, 2 partíciótól a 32 partícióig minden igényt kielégítően beépített digitális kommunikátorral. Mozgásérzékelők, infra és radar sorompók

 

Ma már nem számít luxusnak betörésjelző rendszert használni, sőt, inkább felelőtlenség a hosszú évek munkájával megteremtett értékeink, lakóingatlanunk felkínálása betörőnek rablónak.

Elérhető áron biztosíthatja családja és lakása védelmét, nyugodtan alhat, mialatt a betörésjelző rendszer védelmét élvezi az otthoni, éjszakai időszakban is.

A társasházi lakások védelmére kialakított betörésjelző rendszer alkalmas felügyeleti szervhez való csatlakozáshoz, illetve saját mobil telefon hívására is riasztás esetén. A betörésjelző otthoni üzemmódban is használható, vagyis amíg Ön nyugodtan alszik, lakása védelem alatt áll a megfelelően elhelyezett érzékelők segítségével.

Megbízhatósága, egyszerű használata és nem utolsó sorban kedvező árfekvése miatt ajánljuk PARADOX illetve DSC termékcsalád betörés-jelző központjait Megrendelőink számára. 

Amennyiben elképzelései vannak cége, vagy háza biztonságosabbá tételéhez, vagye fel velünk a kapcsolatot és mi készséggel állunk rendelkezésére!

 

    

 

 


 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink