• Hűthet fűthet , gazdaságosan egész évben

Elérhetőség

Telephely, Szaküzlet, Postázási cím:

5200 Törökszentmiklós, Almásy út 32.

Telefon 0656/391-477

Ügyfélszolgálat H.-P. 8-17h-ig:
Tel./Fax: 0656/590-575;

Mobil: 0620/9439-164

24órás ügyeleti szolgálat: 0656/392-010

E-m@il: bohacsbt@bohacs.hu

 

ÉS KERESSEN MINKET A  -ON IS!
 


Nagyobb térképre váltás

 

 

RÖVID LEÍRÁS CÉGÜNKRŐL

Társaságunk 1995-ben alakult meg. Elsősorban riasztórendszerek telepítésével, értékesítésével foglalkozunk. A riasztóberendezések szerelésére egyre nagyobb igény van. A leghatékonyabb rendszert (DSC) próbáljuk kiépíteni mindenhol.Ügyfeleink bővülő köre is bizonyság arra, hogy szükség van egy megbízható helyi kis csapatra. Szervízkocsiaink a megye számos pontján ismertek, hiszen szinte minden részén dolgoztunk már. Budapest és Dunántúl sem ismeretlen számunkra.

A társaság 2000-ben nyitotta meg az  ELEKTROVÉD nevű üzletét. Elektronikai védelmi és kényelmi eszközök bemutatása és árusítása, továbbá hozzáértő szaktanácsadás történik üzletünkben. Az üzlet megnyitásának célja, hogy még közelebb legyünk a lakossághoz. Minden felmerülő kérdésre szakszerű felvilágosítást, tanácsot tudunk adni. Természetesen honlapunkon keresztül feltett kérdésekre is (elérhetőségeink) a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

A társaság foglalkozik még kényelmi eszközök telepítésével is. Különböző elektromos zárakat, automata kapunyitókat, garázskapukat, amelyek távvezérléssel üzemeltethetők. Kaputelefonokat is szerelünk, ezek szintén a biztonságot növelik. Kényelemhez hozzátartozik még a lakás fűtésének, hűtésének gazdaságos üzemeltetése, ezért programozható termosztátokat és klímaberendezéseket is forgalmazunk, telepítünk.

Hivatalos márkaszervize vagyunk az Elektrolux termékeknek.

Foglalkozási körünkbe tartozik még, gépjárművek, kirakatok, családi házak 3M biztonsági fóliázása.

Mindezek elősegítik a lakosság azon törekvését, hogy kényelemben, biztonságban éljenek. Mi, ezért vagyunk, ezért dolgozunk.

TEKINTSE MEG AKCIÓINKAT!

 

Álltalunk valamilyen formában forgalmazott márkák:

        

                

        

        

cascade

 

 
Küldjön e-mailt nekünk!
Név*:
E-mail cím*:
Tárgy*:
Üzenet*:

 
Névnapok:
 
    Adminisztráció  
  

    Rólunk mondták  
 

Hajnal Zoltán:
A Bohács Bt. tényleg mindig elérhető! Bármikor hívtam őket mindig elértem őket várakoztatás nélkül. Kiváló munkát végeztek nálam és nincs panaszom rájuk. Bátran merem ajánlani másoknak is a szolgáltatásaikat.

...........................................................

Kiss Erika:
Tökéletes és szép munka jellemezte őket! Maguk után rendet hagynak, figyelnek a tisztaságra és hogy ne okozzanak kárt. Precíz munkát végeztek és úgy tervezem hogy további szolgáltatásokat is igénybe veszek náluk.

 

    Kapcsolat  
 

Telefon / Fax:
Tel./Fax: 06-56-590-575

Cím:
5200 Törökszentmiklós Almásy út 32.

 
    Partnereink